ALERTĂ! Adrian Năstase i-a dat în judecată pe Iohannis și Orban. Le face dosar. DOVADA 5
Ultima Ora Justiție

ALERTĂ! Adrian Năstase i-a dat în judecată pe Iohannis și Orban. Le face dosar. DOVADA

Fostul premier Adrian Năstase i-a dat în judecată pe președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban din cauza retragerii decorației Steaua României. Dosarul se află pe rolul Curții de Apel București și a fost deschis în data de 9 martie 2020.

Klaus Iohannis a retras decorațiile lui Adrian Năstase, Miron Mitrea, Dan Voiculescu, Mircia Muntean și Ionel Manțog, pentru condamnări penale.

„Am trecut într-o altă fază, am făcut o plângere prealabilă, urmează o acțiune în instanță, pentru că după părerea mea e vorba de un gest discreționar în condițiile în care textul respectiv nu oferă niciun fel de garanție de stabilitate în ceea ce privește acordaea sau retragerea decorațiilor.

A te raporta la ce s-a intamplat acum 12 ani și a reexamina acele lucruri este absolut aberant. Nu discutăm aici despre Maniu, sunt lumini si umbre, într-un fel mi se pare un gest absolut meschin și cu asta incheiem un capitol care mă deranjează”, afirma Adrian Năstase, la România TV, potrivit stiripesurse.ro.

ALERTĂ! Adrian Năstase i-a dat în judecată pe Iohannis și Orban. Le face dosar. DOVADA 6

Președintele Klaus Iohannis a semnat pe 11 decembrie 2019 decretele privind retragerea decorațiilor celor care au condamnări penale, printre care Adrian Năstase, Miron Mitrea, Dan Voiculescu, Mircia Muntean și Ionel Manțog.

ALERTĂ! Adrian Năstase i-a dat în judecată pe Iohannis și Orban. Le face dosar. DOVADA 7

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.