Alertă! A luat foc gunoiul de lângă casa lui Dincă. Se bănuia că acolo sunt ascunse cadavre 1
Incendiu de lângă casa criminalului nu a fost stins. Pompierii acționează de 24 de ore
Ultima Ora Social

Alertă! A luat foc gunoiul de lângă casa lui Dincă. Se bănuia că acolo sunt ascunse cadavre

Un puternic incendiu a izbucnit lângă casa lui Gheorghe Dincă, la Caracal, pe un teren aflat în proprietatea primăriei. Mai multe autospeciale au intervenit pentru a stinge focarele.

O groapă de gunoi din municipiul Caracal, situată la ieşirea din localitate spre Craiova, a luat foc marţi după-amiază, pentru stingerea incendiului intervenind peste 20 de pompieri cu mai multe autospeciale, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Acesta a precizat că incendiul se manifestă în mai multe focare şi a fost localizat, iar la locul intervenţiei se deplasează şeful ISU Olt şi prim-adjunctul acestuia.

„Un incendiu a izbucnit la groapa de gunoi situată la ieşire din municipiul Caracal, spre municipiul Craiova. Intervin în acest moment pompieri din cadrul Detaşamentului Caracal şi Detaşamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două motopompe remorcabile. Intervin 20 de subofiţeri, sub coordonarea comandantului Detaşamentului Caracal, iar la faţa locului se deplasează inspectorul şef şi prim adjunctul ISU Olt. Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidarea mai multor focare”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.