Ce surpriză le pregătește Viorica Dăncilă steliștilor
Alashkert - FCSB 0-3. Vicecampioana României s-a dezlănțuit în repriza a doua
Ultima Ora Sport

Alashkert – FCSB 0-3. Vicecampioana României s-a dezlănțuit în repriza a doua

Alashkert – FCSB 0-3

FCSB s-a deplasat în Armenia pentru prima manșă din turul doi preliminar din Europa League, cu Alashkert. Antrenorul FCSBBogdan Andone, are în continuare bătăi de cap din cauza accidentărilor. Tehnicianul de 44 de ani a trimis la UEFA o listă de 24 de jucători, pe care nu se regăsesc în continuare Gnohere și Momcilovic.

Vicecampioana României s-a impus la scor în Armenia. Chiar dacă prima repriză nu a fost una foarte bună, în partea secundă, jucătorii lui Bogdan Andone s-au dezlănțuit și au marcat de trei ori prin Tănase, Cristea și Coman. Acest rezultat le asigură un avantaj liniștitor pnetru manșa retur, care va fi săptămâna viitoare.

FCSB e ca şi calificată în turul 3 al Europa League după victoria la scor de neprezentare din Armenia. În prima repriză, însă, Alashkert a avut cele mai mari ocazii, dar Andrei Vlad a fost la post.

Golurile au venit în partea a doua. Florin Tănase a deschis scorul după o respingere greşită a portarului gazdă. Cristea a făcut 2-0 din centrarea lui Vână. Pe final, Florinel Coman a înscris şi el în a treia victorie la rând pentru FCSB în Europa League.

După 3-0 la Alashkert, Pentru FCSB urmează duelul din etapa a treia cu FC Botoşani, luni, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.