AGRESORUL CU PISTOL de la metrou a fost PRINS de polițiști 1
Ultima Ora Social

AGRESORUL CU PISTOL de la metrou a fost PRINS de polițiști

AGRESORUL CU PISTOL de la metrou a fost PRINS de polițiști

Pe 24 octombrie, un angajat al metroului bucureștean a observat o ceartă între doi bărbați, în zona de ieșire de la metrou Piața Victoriei, unul din ei scoțând dintr-o geantă un obiect ce părea a fi un pistol, anunță Poliția Capitalei. Polițiștii l-au prins pe pistolar, după 6 zile.

”În această dimineață , in jurul orei 08. 00, politisti din cadrul Brigăzii Poliție Transport Public cu sprijinul unui coleg din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat într-o stație de metrou din sectorul 3, un tânăr de 19 ani, din București, principal suspect în cazul de amenințare din seara de 24 octombrie. Din cercetările efectuate s-a stabilit, că la acel moment, in jurul orei 19.00, in timp ce se afla in statia de metrou Piata Victoriei ar fi amenințat un bărbat, cu un pistol, după care a părăsit zona.

Ulterior in timp ce se afla într – un tren de metrou oprit in stație, ar fi agresat mai multe persoane, după care a fugit.

Cu ocazia depistarii, in geanta pe care o avea asupra sa, a fost gasit un pistol cu aer comprimat, nespus autorizării, precum si un cutit, tip briceag.

Tânărul de 19 ani a fost reținut și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 cu propunere de luare a unei măsuri preventive pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.”, anunță oamenii legii.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.