Avion TAROM atreizare forțată
Avion TAROM atreizare forțată
Social Ultima Ora

Aeronava Tarom care a transportat cetăţenii români blocaţi în Africa de Sud, a aterizat la Baza 90 Otopeni. Toți pasagerii vor intra în carantină

Aeronava Boeing 737 a companiei Tarom care a plecat în Africa de Sud pentru a repatria cetăţenii români blocaţi în această ţară, printre care s-au aflat membrii delegaţiei echipei de rugby CSM Ştiinţa Baia Mare, a aterizat, marţi, la Baza 90 de la Otopeni.

Acolo au fost aşteptaţi de reprezentanţi au DSP, care îi vor supune unor teste de detactare a coronavirusului.

Jucătorii şi staff-ul echipei de rugby vor continua călătoria cu un alt avion Tarom către Baia Mare.

Toate persoanele din avionul care a venit de la Johannesburg vor intra în carantină. În aeronavă s-au aflat şi alţi cetăţeni europeni, care vor fi îndreptaţi către ţările lor.

„Absolut toţi care vor coborî din avion vor fi testaţi de către noi pe aeroport, bineînţeles că ei vor intra printr-un culoar special, cei care doresc să meargă după această testare vor rămâne în ţară în locurile pe care ni le vor preciza pentru carantină, se va face acest lucru pentru fiecare în parte, cine nu are această posibilitate, pentru a realiza o carantină corespunzătoare în locaţia pe care o are, putem să susţinem partea aceasta prin carantină instituţionalizată”, a declarat, în cursul zilei de marţi, Dr. Oana Nicolescu, şeful DSP Bucureşti.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.