Adi Mutu, debut cu stângul
Adi Mutu, debut cu stângul
Ultima Ora Sport

Adrian Mutu este executat silit de fosta soție. Vezi suma colosală pe care o are acesta de plătit

Adrian Mutu este executat silit de fosta soție. Vezi suma colosală pe care o are acesta de plătit

Adrian Mutu este executat silit de fosta lui soție, pentru pensia alimentară cuvenită primului său băiat, Mario. Alexandra Dinu are de încasat de la ”Briliant” o sumă frumușică, pensia de întreținere pe care acesta nu i-a mai plătit-o din 2014.

Conform deciziei magistraților Judecătoriei Sectorului 1, Mutu este dator cu suma de 140.000 de euro, la care se adaugă penalitățile pentru neplata la timp a pensie de întreținere pentru fiul său, Mario, care acum are 15 ani, scrie evz.ro .

Procesul nu este nou, iar Mutu a formulat diverse căi de atac, motivând că nu mai are fondurile necesare să plătească pensia la valorile stabilite tot de magistrați acum câțiva ani, pentru că mai are trei copii de crescut. Mutu are două fetițe, pe Maya şi pe Adriana din căsătoria cu frumoasa Consulelo, iar Sandra, actuala soție i-a dăruit și ea un băiat, Tiago.

Inițial, pensia lunară conevită pentru Mario a fost de 5.000 de euro lunar, dar din 2014 Mutu nu a mai contribuit la creșterea și educarea acestuia, au apreciat judecătorii, care l-au obligat pe Mutu la plata sumelor restante.

Decizia instanţei a venit la țanc pentru fiul său, pentru că tatăl are un nou job: a preluat echipa secundă a celor de la Al-Wahda.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.