Bancnota CENTENARULUI se vinde ca pâinea caldă. Vezi prețurile
Actorul Eddie Murphy, contract de 70 de milioane de dolari cu Netflix
Ultima Ora Social

Actorul Eddie Murphy, contract de 70 de milioane de dolari cu Netflix

 Actorul Eddie Murphy negociază un contract de 70 de milioane de dolari cu Netflix pentru o serie de spectacole de stand-up, anunță platforma TMZ citând surse confidențiale.

Eddie Murphy și-ar dori să revină pe scenă pentru stand-up comedy, spun cei de la TMZ. Cei de la Netflix sunt în discuții cu actorul pentru o serie de materiale speciale iar cifra înaintată în discuții pare să fie aceea de 70 de milioane de dolari.

Cifra exactă nu a fost confirmată. Totuși, pe cât de exagerat pare la prima vedere, Dave Chappelle a obținut 60 de milioane de dolari pentru trei momente speciale de stand-up pe Netflix, în 2017, iar Chris Rock a susținut două apariții speciale pentru 40 de milioane.

Între anii 1980 şi 1990, Eddie Murphy era considerat o veritabilă „mină de aur” de producătorii de la Hollywood, datorită succesului comercial al unor filme precum „Profesorul trăsnit”, „Trading Places” şi „Beverly Hills Cop”. Cariera sa a intrat însă într-un con de umbră în anii ce au urmat, unele dintre filmele recente ale actorului, printre care „Imagine That”, „A Thousand Words” şi „Ţi-l prezint pe Dave/ Meet Dave” înregistrând un succes destul de modest. În anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc în topul vedetelor plătite exagerat la Hollywood.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.