Facebook taie în carne vie. A eliminat zeci de pagini false folosite în scopuri politice
Act normativ care facilitează promovarea României în mediul online
Ultima Ora Social

Act normativ care facilitează promovarea României în mediul online

Doamna deputat Teiș Alina, membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport și membru în Comisia pentru egalitate de șanse între bărbați și femei a remarcat faptul că, Executivul a adoptat, marți, 27 august, în ședință de guvern, la inițiativa Ministerului Turismului, un act normativ care facilitează promovarea României în mediul online.

Hotărârea de Guvern privind modificarea și completarea HG 20/2012 privind aprobarea Programului Multianual de Marketing și a Programului Multianual de Dezvoltare a Destinațiilor, Formelor și Produselor Turistice prevede posibilitatea realizării de noi mecanisme de promovare și actualizează legislația din acest domeniu pentru ca România să fie promovată la nivel internațional în cadrul unor campanii integrate de promovare.

“Noile tehnologii existente pe piață în domeniul promovării, în special în cazul promovării în mediul online, impun o serie de noi categorii de cheltuieli care să facă posibilă oferirea de soluții performante și eficiente conform standardelor ridicate impuse de competitori.

Pentru ca promovarea României ca destinație să fie una eficientă, se urmărește realizarea următoarelor obiective principale:

  • corelarea prevederilor hotărârii cu noile tehnologii existente pe piață și categorii de cheltuieli necesare atingerii obiectivelor;
  • utilizarea și dezvoltarea celor mai eficiente instrumente ale mixului promoțional, în funcție de piața țintă a campaniei de promovare: publicitatea, promovarea vânzărilor, organizarea vizitelor de informare/excursiilor de familiarizare în ţară pentru liderii de opinie în domeniul turismului.”

Modificările aduse HG 20/2012 permit Ministerului Turismului să contracteze studii de piață pentru ca promovarea să se adreseze cât mai punctual publicului țintă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii