O turistă a murit în Piatra Craiului, după ce a căzut într-o prăpastie
7 turiști au rămas blocați la Cascada Urlătoare. Jandarmii montani au intervenit
Ultima Ora Social

7 turiști au rămas blocați la Cascada Urlătoare. Jandarmii montani au intervenit

Șapte turişti au cerut ajutor, după ce au rămas blocați pe o stâncă din apropierea Cascadei Urlătoarea, în montană a staţiunii Buşteni. Turiștii s-au speriat de un urs pe traseul de coborâre şi au rămas blocaţi pe stâncă.

Jandarmii montani de la Azuga au intervenit joi seara în apropierea Cascadei Urlătoarea, din zona montană a staţiunii Buşteni, pentru recuperarea a şapte persoane care s-au speriat de apariţia unui urs pe traseul de coborâre şi au rămas blocaţi pe o stâncă din apropierea cascadei.

Turiştii au fost localizaţi şi coborâţi în siguranţă în localitatea Buşteni.

Nu au prezentat probleme medicale nefiind necesară solicitarea ambulanţei.

Jandarmii montani le amintesc celor care doresc să facă drumeții în zona montană a județului să se informeze cu privire la starea traseelor, a condițiilor meteorologice și a pericolelor care pot intervenii în zone necunoscute, unde pot fi animale sălbatice.

În acest an jandarmii au intervenit la 258 solicitări pentru îndepărtarea animalelor sălbatice din care 164 pentru urşi.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii