Alertă la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”. Cursurile au fost suspendate
Ultima Ora Social

4 elevi de liceu au fost eliminați de la Bacalureat. Au fost prinși cu telefoanele mobile

Patru absolvenţi de liceu au fost eliminaţi, luni, de la proba de limba română a Bacalaureatului, după ce supraveghetorii au descoperit că au intrat cu telefoanele mobile în examen, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La proba de limba română a Bacalaureatului, care s-a desfăşurat, luni, patru elevi de la trei licee din oraşele Câmpeni, Abrud şi Baia de Arieş, judeţul Alba, au fost eliminaţi din examen, deoarece aveau telefoanele mobile la ei.

„Au fost eliminaţi din examen patru elevi: doi de la Liceul Tehnologic Silvic din Câmpeni, unul de la Liceul Horea, Cloşca şi Crişan Abrud şi unul de la Liceul Dr. Lazăr Chirilă din Abrud. Din primele informaţii ştim că au avut telefoanele la ei, mai multe detalii vom afla după ce primim procesele-verbale”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX inspectorul şef Marcela Dărămuş, de la IŞJ Alba.

Ea a precizat că, în judeţ, la proba de limba română au fost înscrişi 2.334 de absolvenţi dintre care 68 nu s-au prezentat la examen.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii