4 ani de la Tragedia de la Clubul Colectiv. Slujbă de pomenire în memoria celor uciși de Corupție 1
Ultima Ora Breaking News Social

4 ani de la Tragedia de la Clubul Colectiv. Slujbă de pomenire în memoria celor uciși de Corupție

Arhiepiscopia Bucureștilor anunță că miercuri, când se împlinesc 4 ani de la tragedia din Clubul Colectiv, va organiza o slujbă de pomenire la biserica „Sfântul Nicolae – Broşteni”, din Capitală.

„Întrucât în data de 30 octombrie 2019 se împlinesc 4 ani de la tragicul eveniment din clubul Colectiv, în urma căruia şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza săvârşirea unei slujbe de pomenire, miercuri, 30 octombrie 2019, la biserica Sfântul Nicolae – Broşteni din Bucureşti”, se arată într-un comunicat al Patriarhiei Române.

Potrivit sursei citate, programul liturgic prilejuit de acest eveniment este următorul:

– ora 8.30 – Slujba Sfintei Liturghii, care va fi săvârșită în biserica parohiei Sfântul Nicolae – Broșteni;- ora 10.00 – Slujba parastasului, care va fi săvârșită în curtea bisericii Sfântul Nicolae – Broșteni, la monumentul edificat în memoria tinerilor de către Arhiepiscopia Bucureștilor, la inițiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel;- ora 12.00 – Slujba parastasului, care va fi săvârșită în fața fostului club Colectiv de un sobor de preoți.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii