Venus Williams a fost absolvită
Venus Williams a fost absolvită
Sport

Venus Williams a fost absolvită

Venus Williams a fost absolvită

Venus Williams a fost absolvită – ea nu va fi pusă sub acuzare pentru accidentul rutier din 9 iunie, soldat cu un deces, a anunţat presa americană (potrivit Le Figaro).

După coliziunea survenită la o intersecţie din Palm Beach Gardens (Florida), care a provocat moartea unui bărbat de 78 de ani, poliția din Florida a concluzionat că niciuna dintre şoferiţele implicate în accident nu are vreo responsabilitate.

Raportul poliţiei din Palm Beach Gardens arată (conform News.ro)

„După ancheta noastră şi conform legilor din Florida, nicio acuzare nu va fi formulată în acest caz”

O a treia maşină neidentificată i-a tăiat drumul lui Venus, care voia să intre în intersecţie, a declarat poliția. Sportiva nu a încălcat regulile în momentul în care a intrat în intersecţie, potrivit camerelor de supraveghere. Maşina condusă de Linda, soţia victimei accidentului, Jerome Barson, a intrat în coliziune cu vehiculul condus de Williams. Totuși, o altă mașină care nu a fost implicată în accident, a făcut-o pe jucătoare să întârzie în intersecţie, iar între timp culoarea semaforului s-a schimbat.

La data de la 9 iunie, Venus Williams, locul 11 WTA, a fost implicată într-un accident rutier soldat cu decesul lui Jerome Barson în vârstă de 78 de ani. Familia lui Jerome Barson a dat-o în judecată și a precizat, în plângerea depusă, că Williams a dat dovadă de neglijenţă la volan provocând  accidentul.

Benson a decedat după 2 săptămâni dupa accidentul în care a fost lovit de maşina de teren condusă de sportivă, într-o intersecţie din zona Palm Beach Gardens.

Malcolm Cunningham, avocatul sportivei, a declarat că Venus Williams a intrat în intersecţie pe culoarea verde şi circula cu viteză redusă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.