Trupul neînsuflețit al fotbalistului Emiliano Sala va fi dus în Argentina
Șoc în lumea fotbalului. Emiliano Sala a fost otrăvit înainte de a se prăbuși cu avionul
Sport

Trupul neînsuflețit al fotbalistului Emiliano Sala va fi dus în Argentina

Corpul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala, decedat în accidentul aviatic petrecut deasupra Canalului Mânecii, va fi depus vineri la sala de sport de lângă sediul celor de la San Martin, club unde a crescut jucătorul ce tocmai se transferase de la Nantes la Cardiff, conform mediafax.ro

„Corpul său va fi depus în sala de sport de lângă sediul clubul San Martin (n.red. – unde şi-a început cariera) şi va fi un priveghi. Cred că înmormântarea va avea loc sâmbătă. Familia va decide. Mama lui, sora şi fratele lui au sosit deja la Progreso”, a spus Julio Muller, primarul oraşului Progreso, situat la 500 de kilometri de Buenos Aires, localitatea unde a copilărit Sala.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Sala şi pilotul, a dispărut de pe radar la data de 21 ianuarie, deasupra Canalului Mânecii. Fotbalistul argentinian se întorcea la Cardiff, echipă ce tocmai îl transferase de la Nantes pentru o sumă – record de 7 milioane de euro. La data de 3 februarie echipa de căutări a reperat epava şi apoi au găsit trupul lui Sala, însă corpul pilotului David Ibbotson nu a fost descoperit nici până acum.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.