Real Madrid va renunța la 5 fotbaliști mari pentru aproximativ 400 de milioane de euro
Sport

Real Madrid va renunța la 5 fotbaliști mari pentru aproximativ 400 de milioane de euro

ABC face un anunţ care îi sperie pe fanii Realului. Cotidianul spaniol notează că Gareth Bale, Isco Alarcon, Keilor Navas, Marcelo şi Dani Ceballos au fost trecuţi pe lista neagră şi o vor părăsi pe campioana Europei în vară, scrie mediafax.ro

Preţul cerut de Florentino Perez pentru cei 5 este uriaş, aproximativ 400 de milioane de euro. Sezonul slab al Realului, de pe plan intern şi internaţional, i-au făcut pe cei din conducere să ia o măsură radicală. Vor să scape de jucătorii plafonaţi şi să aducă în locul lor alţii, în ”foame” de trofee şi de performanţă. Acest lucru se răsfrânge asupra starurilor luate pe bani mulţi, care în ultimul timp nu au dat cel mai bun randament. Astfel, primii pe listă sunt Bale, Navas şi Isco. În cazul lor situaţia este una destul clară, vor pleca în vară, dar nu fără să bage în conturile clubului sume impresionante.

Sumele solicitate de Real:

Keylor Navas (32 de ani) – pleacă pentru 30 de milioane de euro

Dani Ceballos ( 22 de ani) – pleacă pentru 20 de milioane de euro

Isco (26 de ani) – pleacă pentru 125 de milioane de euro

Gareth Bale (29 de ani) – pleacă pentru 125 de milioane de euro

Marcelo (30 de ani) – pleacă pentru 110 milioane de euro

Lista achiziţiilor e impresionantă

ABC anticipează şi numele care ar urma să vină în locul celor 5. În vederile madrilenilor s-ar afla Eden Hazard, Neymar, Kylian Mbappe, Robert Lewandowski, Christian Eriksen şi Harry Kane. În cazul lui Hazard şi Lewandowski, Realul are cele mai mari şanse de reuşită. Mijlocaşul lui Chelsea a declarat în dese rânduri că este dispus să accepte transferul, în timp ce Bayern ar fi acceptat solicitarea lui Lewa de a pleca.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.