DOCUMENT OFICIAL. Iată cauza morții lui Ilie Balaci
Sport

Gestul lui Iohannis pentru Ilie Balaci. Ce a făcut președintele României pentru marele sportiv

Președintele Klaus Iohannis l-a decorat, luni, post-mortem, pe Ilie Balaci, cu Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, pentru talentul cu care a promovat, timp de mai multe decenii, valoarea „sportului rege” și spiritul de fairplay în rândul tinerelor generații de sportivi.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni decretul de decorare post-mortem a fotbalistului Ilie Balaci.

”În semn de deosebită apreciere și admirație pentru remarcabila sa carieră de fotbalist, pentru talentul cu care a promovat, timp de mai multe decenii, valoarea „sportului rege” și spiritul de fairplay în rândul tinerelor generații de sportivi, Președintele României a conferit post-mortem Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler fotbalistului Ilie Balaci”, se arată în decretul semnat de șeful statului.

Ilie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuți fotbalişti români, a murit duminică, la vârsta de 62 de ani. Fostul internațional a suferit un accident vascular cerebral duminică, în timp ce se afla acasă, în Craiova. Medicii de la Spitalul din Craiova au încercat să îl resusciteze, însă nu au mai putut face nimic pentru el, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean din Craiova, Cristina Geormăneanu. Ilie Balaci nu a mai ajuns la spital.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.