Melinda Geiger s-a retras din handbal la 31 de ani
Sport

Melinda Geiger s-a retras din handbal la 31 de ani

Federaţia Română de Handbal a anunţat că Melinda Geiger s-a retras din handbal la vârsta de 31 de ani. Interul dreapta e una dintre cele mai influente jucătoare ale României din ultima perioadă de timp, atât în echipa naţională, cât şi la cluburile Oltchim Râmnicu Vâlcea şi HCM Baia Mare, scrie mediafax.ro

Melinda Geiger devenise una dintre jucătoarele cu mare experienţă la echipa naţională, după ce a evoluat, printre altele, la cinci ediţii ale Campionatelor Europene. Ea a făcut parte din echipele care au cucerit medaliile de bronz la Euro 2010 şi Mondialul din 2015.

După ce s-a despărţit de clubul maghiar Siofok, Geiger a decis să se retragă: „Pentru mine sportul înseamnă pasiune. Am hotărât că atâta timp cât pot sa ofer ceva să rămân în handbal, însă am ajuns în stadiul în care pentru mine personal e momentul sa mă orientez spre altceva. Cea mai mare plăcere a fost cand am inceput acest sport. Am ştiut că mă va ajuta sa ma dezvolt pe mai multe planuri, nu doar cel sportiv.

Deocamdata am nevoie de o pauză, iar apoi voi vedea ce planuri îmi oferă viaţa. Am opţiuni, însă doresc să aleg ceva ce mă face fericită pe mai departe. Nu e uşor să ajungi să joci pentru echipa naţională, e nevoie de multă muncă psihică şi fizică. Fetele care doresc să ajungă să joace pentru România trebuie să se dedice handbalului, sa fie cu picioarele pe pământ si să nu se lase doborâte de accidentări sau alte evenimente neplăcute”, a declarat Geiger, pentru FRH.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.