Video. Șoc în fotbal. Neymar a lovit un suporter drept în față
Sport

Accidentare serioasă a lui Neymar. PSG nu va putea conta pe fotbalist 10 săptămâni

Neymar (26 de ani) a aflat verdictul medicilor în urma accidentării suferite într-o partidă din Cupa Franţei. Starul brazilian are nevoie de operaţie şi va fi indisponibil în următoarele 10 săptămâni, anunţă site-ul oficial al parizienilor.

Neymar s-a accidentat pe 23 ianuarie, în Cupă, într-un meci de pe teren propriu, în compania celor de la RC Strasbourg Alsace. A ieşit de pe teren în minutul 63, după un duel cu un adversar. A călcat strâmb şi nu a mai putut continua jocul. „După o analiză detaliată a specialiştilor, aceştia au ajuns la un consens, iar Neymar va urma un tratament, după accidentarea la al cincinlea metatarsian de la piciorul drept.

Informat de această decizie, internaţionalul brazilian a fost de acord această hotărâre. Pe cale de consecinţă, Neymar este aşteptat să revină pe teren peste 10 săptămâni. PSG îi transmite lui Neymar că are parte de toată susţinerea clubului, după această accidentare”, se arată în cumunicatul emis de PSG.

Prin verdictul medicilor se adevereşte faptul că Neymar nu îşi va putea ajuta echipa în optimile Ligii Campionilor, împotriva lui Manchester United.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.