Un mort și 23 de răniți într-un accident de autocar în Hunedoara. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Social

Un mort și 23 de răniți într-un accident de autocar în Hunedoara. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Un mort și 23 de răniți este bilanțul unui accident de autocar produs luni dimineața în Hunedoara. Serviciile de intervenție au declanșat Planul Roșu pentru salvarea pasagerilor din autocarul care s-a răsturnat. Persoana decedată, o femeie, rămăsese încarcerată în autocar.

Autocarul, care potrivit primelor informații ar fi venit din Spania, s-a răsturnat pe DN 7, în localitatea Tătărăşti. Autocarul s-a răsturnat în afara carosabilului iar DN 7 este blocat pentru intervenţia echipelor de salvare. Echipele de intervenție nu au putut-o salva pe femeia încarcerată, iar cei 23 de răniți au fost transportați la spitalele din Deva şi Orăştie. În autocar erau 72 de persoane, arată Agerpres.

Autocarul circula din direcţia Arad spre Deva, iar autoritățile cred că venea din Spania.

La locul accidentului au intervenit zece ambulanţe SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, o autospecială pentru transport victime multiple, o maşină pentru descarcerare şi două maşini pentru stingerea incendiilor, arată ISU Hunedoara.

De asemenea, pentru evaluarea stării în care aflau persoanele din autocar, la locul intervenţiei a fost amplasat un punct medical avansat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.