PROSTITUEZE
Social

Tinere FORȚATE sa se PROSTITUEZE in Sibiu.DIICOT-ul a intrat pe fir

Trei tinere din județul Cluj au fost puse să se prostitueze într-un apartament din Sibiu. Doi recidiviști erau capii rețelei, iar totul a fost dat în vileag când aceștia au început să se certe pe marginea sumelor de bani luați de la fete. Poliția a mers în apartament, iar de aici au intrat pe fir cei de la DIICOT.

O rețea de trafic de persoane a fost destructurată de procurorii de la DIICOT Cluj, aceasta fiind condusă de doi recidiviști, Gilbert D., condamnat la 13 ani de închisoare pentru înșelăciune, și Răzvan C., condamnat în trecut pentru trafic de persoane, anunță EVZ.ro.

Anchetatorii susțin că Gilbert D. s-a folosit de fiul său de 19 ani pentru a racola o fată în vârstă de 15 ani, din localitatea Cojocna, județul Cluj. În scurt timp, fata a ajuns într-un apartament unde mai erau alte două tinere, și a fost forțată să se prostitueze.

În prima fază, minora a fost abordată pe Facebook de băiatul lui Gilbert, căruia i-a acceptat cererea de prietenie și apoi i-a dat și numărul de telefon. Ulterior, pe fir a intrat recidivistul care a început să aibă o „relație” virtuală cu minora de 15 ani, căruia îi spunea că o iubește și că vor avea un viitor plin de bani.
Fiind controlată strict de părinți, minora a fost scoasă cu greu din casă de către proxeneți.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.