Un tânăr de 25 de ani, găsit mort în cartierul aviației
Un tânăr de 25 de ani, găsit mort în cartierul aviației
Social

Șocant. Criminalul de la Mediaș, înregistrare audio după fapta comisă

A fost făcută publică o înregistrare audio în care autorul omorului din fața clubului medieșean Serabeva vorbeşte la telefon, imediat după crimă. Marius Rusu, tânărul recidivist care l-a ucis pe Marius Faghiura Andrei cu unsprezece lovituri de cuțit în noaptea de 12-13 ianuarie 2019, rămâne în continuare după gratii.  „O murit fraieru’!”, se aude pe înregistrare audio cum îi spune el unui cunoscut, informează Observator.tv.

Potrivit surselor Ora de Mediaș, unul dintre prietenii lui Rusu a purtat o discuție cu acesta chiar în noaptea crimei, la puţin timp după tragedia din fața clubului Serabeva de la Mediaș. În unul dintre mesaje, Marius Rusu spune: „o vrut să mă omoare ei pe mine”, iar la finalul mesajelor criminalul spune râzând: „Unde să ieșim? Şi pe mine mă caută garda.”

Marius Rusu l-a lovit pe Marius Faghiura cu 11 lovituri de cuțit, iar Paul Anghel și Ovidiu Otvas l-au lovit cu pumnii și picioarele pe tânărul de 25 de ani, care a murit la spital. „Cred că o murit fraieru ăla , băga-mi-aș p.. în morții lui… Era să mă omoare pe mine acolo, numa picioare, cu ranga cu scaunul mi-o dat. Am cazut jos și cât mi-o dat… Nu am văzut cine i-o adus, numa i-am văzut acolo… O vrut să mă omoare ei pe mine.. Baga-mi-aș p… în gura lor de zdrențe… mă caută garda”, se aude pe înregistrare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.