Premiul Loteriei Naționale a Irlandei câștigat de un român
Social

Premiul Loteriei Naționale a Irlandei câștigat de un român

Premiul Loteriei Naționale a Irlandei câștigat de un român

Premiul Loteriei Naționale a Irlandei câștigat de un român care a devenit peste noapte fericitul norocos. Câștigul de 100.000 de euro este binevenit, cu atât mai mult cu cât acesta rămăsese fără loc de muncă în urmă cu două luni.

Bărbatul este în Irlanda de mai bine de 6 ani pentru un loc de muncă mai bun (potrivit stiridiaspora.com) El și-a dorit să rămână anonim, pentru a-și pute surprinde plăcut familia. Câte un cec de 10.000 de euro va fi pus într-o cutie mare, pentru fiecare membru al familiei, care se află alături de el în Irlanda. Fericitul câștigător este foarte curios de reacția acestora:

„Abia aștept să le văd fețele atunci când vor deschide cutiile în dimineața de Crăciun și vor vedea ce este înăuntru. Nu le voi spune nimic despre câștigul la loto până atunci”.

Tot el le-a spus jurnaliștilor că de banii câștigați va face și un drum în România după sărbători pentru a-și vedea rudele și familia și să renoveze casa părintească. Dorința lui cea mai mare este ca la anul să-și găsească un loc de muncă.

Locul răzuibil al Loteriei Naționale, cu noroc pentru român, a fost cumpărat din magazinul Mace din Monard, el locuind in Midlans. Premiul cel mare este în valoare de 1.000.000 de euro. De asemenea există și un premiu în valoare de 250.000 euro, patru premii de 100.000 euro și 10 premii a câte 10.000 euro fiecare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.