Veste mare pentru elevi. În câteva zile vor primi abonamente gratuite la transportul în comun
Social

POLEIUL depus pe firele electrice a oprit traficul troleibuzelor și tramvaielor în București

Anunțul meteorologilor că vor fi depuneri de polei în București, s-a întâmplat. Viteza medie a traficului în Capitală s-a redus la jumătate. În cazul troleibuzelor este și mai rău: au înghețat firele electrice, iar vehiculele RATB nu mai au curent.

Traficul rutier în București este lent în acest. Faptul că suntem într-o vineri poziționată între 24 ianuarie, zi liberă, și weekend-ul 26 – 27 ianuarie, face orașul mai lejer. Mulți au legat liberele, au obținut patru zile de vacanță și au plecat din oraș. Cu toate acestea, se circulă lent di cauza poleiului foarte periculos. O coadă de troleibuze s-a format, în jurul orei 8.30 din cauză că ploia a înghețat pe firele electrice, iar contactorii nu mai primesc energie.

Același lucru s-a întâmplat și cu tramvaliele. Orașul este, practic, blocat din punctul de vedere al RATB, transport electric.

Meteorologii spun că șansele de formare a poleiului rămân ridicate în București în condițiile în care vântul va sufla în rafale de 55 km/h, iar temperatura aerului va situa în jurul valorii de -1 grad Celsius.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.