Mai multe tramvaie pe linia 47, din 11 ianuarie 1
Social

Mai multe tramvaie pe linia 47, din 11 ianuarie

Mai multe tramvaie pe linia 47, din 11 ianuarie – pentru a înjumătăți timpul de așteptare, 10-11 minute, potrivit Regiei Autonome de Transport în Comun (RATB) care a dat următorul comunicat:

„RATB va creşte numărul de vehicule alocate liniei de tramvai 47, asigurând o capacitate de transport sporită pe relaţia Ghencea – Piaţa Unirii, cu patru zile înainte de redeschiderea anului şcolar. Astfel, începând de joi, 11 ianuarie 2018, pe linia 47, timpul de aşteptare în staţii va deveni atractiv, reducându-se de la 20-23 de minute în prezent, la 10-11 minute”

Călătorii din zonele Ghencea, Drumul Taberei şi Cartierul Latin vor beneficia de o alternativă reală de transport spre centrul oraşului, prin transbordare la terminalul Ghencea.Totodată, având în vedere calea proprie de rulare existentă pe cea mai mare parte a traseului (Bd. Ghencea, Calea 13 Septembrie, Strada Progresului), durata unei călătorii între terminalele Ghencea şi Piaţa Unirii ar fi de 20-25 de minute.

RATB își propune pentru acest an creșterea calității tranportului în comun prin sporirea capacității de transport și utilizarea intensivă a rutelor de tramvai.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.