condamnare record
condamnare record
Social

Încă un caz de pedofilie

Încă un caz de pedofilie – un dosar penal a fost întocmit ca urmare a unei sesizări depuse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni, deoarece un poliţist din localitatea Gorban este acuzat că a propus unei fete de 16 ani, elevă în clasa a X-a, să întreţină relaţii sexuale.

Niculina Lisnic, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni a declarat:

„Este o sesizare împotriva unui agent de poliţie. Ancheta este în curs de desfăşurare. Nu vă putem furniza mai multe informaţii.”

Dănuţ Rotaru, primarul comunei Gorban, a declarat că agresorul ar fi ajutorul şefului postului de Poliţiei din localitate. Victima lucrează de un an şi jumătate pentru familia adjunctului şefului de post din Gorban. Ea provine dintr-o familie săracă, cu şapte copii, care trăieşte din ajutorul social.

Primarul a mai declarat:

„M-a sunat tatăl fetei îmi spună ce s-a întâmplat şi să mă întrebe la care poliţie să se ducă. I-am zis să se ducă la comandant la Răducăneni. Mi-a spus că a venit fata plângând acasă, că ar fi fost la respectivul. O ajuta pe soţia acestuia la curtea din spate de la magazin. În casă, am înţeles, ar fi (…) încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea”

Deși inițial, tatăl victimei și fata nu au spus nimic, joi dimineaţa, ei au depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.