Principesa Margareta, MESAJ DE SĂRBĂTORI pentru români. A amintit de părinții săi
Social

FOTO:Principesa Margareta atacatã de fostul ministru Daniel P. Funeriu

Daniel P. Funeriu, fostul ministru al învățământului în guvernul Boc II a lansat un atac pe Facebook la adresa principesei Margareta privind noului ei statut de regina. 

Daniel P. Funeriu scrie pe pagina sa urmatoarele 

Nu cred că sunt în situaţia lipsei de respect faţă de memoria lui Mihai I dacă îi spun acestei cucoane, Margareta, să se oprească. O spun în calitate de copil al Săvârşinului care şi-a început şcoala în curtea reşedinţei regale din Săvârşin, care a bătut mingea pe terenul de fotbal al Regelui, care mergea zilnic la şcoală pe drumul dinspre gară făcut de acesta, care hrănea veveriţele din curtea reşedinţei şi se ascundea printre stejarii de acolo. Şi care încă de la 6 ani avea pentru Rege un soi de pioşenie infantilă: aşa cum spuneau bătrânii din sat eu eram sigur că va reveni şi ne va face bine.

Cucoană: nu aţi făcut nimic pentru Săvârşin în afară de a-i exploata frumuseţile, iar înainte să ai grija românilor, ai grijă de superbii platani din jurul reşedinţei de la Săvârşin, fă bine şi plăteşte cât de cât corect oamenii care lucrează pentru voi acolo… Îţi promit că odată doliul încheiat eu personal voi verifica că tot ce faceţi şi aţi făcut în Săvârşin este legal. În poze vedeţi aşa zisul cămin cultural din Săvârşin, care este la fix 20 de metri de reşedinţa regală şi terenul de fotbal, mai distrus ca acum 40 de ani…#nuestireginamea Ionel Olariu Ionel Chinez

 

Daniel P. Funeriu
Postarea fostului ministru Daniel P. Funeriu

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.