EXCLUSIV. UITE CINE E NOUL ȘEF al POLIȚIEI ROMÂNE. TE APUCĂ RÂSUL. IMAGINILE vorbesc de la sine 1
Exclusiv Social

EXCLUSIV. UITE CINE E NOUL ȘEF al POLIȚIEI ROMÂNE. TE APUCĂ RÂSUL. IMAGINILE vorbesc de la sine

EXCLUSIV. UITE CINE E NOUL ȘEF al POLIȚIEI ROMÂNE. TE APUCĂ RÂSUL. IMAGINILE vorbesc de la sine

Propunerea ministrului de interne Carmen Dan pentru postul de șef al Poliției Române, Cătălin Ioniță este un polițist de toată ”nădejdea”.

Aflat într-o acțiune, Ioniță s-a chinuit zeci de minute să spargă o ușă unde trebuia să intre cu forța în locuința unui infractor. Oamenii pe care-i conducea se pare, viitorul șef al polițiștilor s-au făcut de tot râsul, aceștia muncind din greu, dotați cu berbec să spargă o amărâtă de ușă. Ioniță îi privea pe oamenii săi, care sub conducerea sa au muncit aproape un sfert de oră pentru a sparge o biată ușă, care, conform normelor poliției trebuie spartă în maxim 5 secunde.

Cine este Cătălin Ioniță

În vărstă de 41 de ani, Alexandru Cătălin Ioniță este în prezent șeful Direcției Generale Anticorupție din Ministerul de Interne. Până în 2016 a fost șeful Direcției de Investigare a Criminalității Economice.Ioniță are un doctorat la Academia de Poliţie Al. Ioan Cuza, Bucureşti, în Ordine publică și siguranță națională.Este căsătorit și are cinci copii. Viitorul șef al Poliției nu este deloc sărac. Potrivit declarației de avere, Alexandru Cătălin Ioniță are două terenuri, trei imobile, două mașini, 400.000 de lei în conturi și 200.000 de lei obținuți din închirierea unei case.

VIDEO :IONIȚĂ ÎN ACȚIUNE

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.