PROTEST al angajaților Metrorex. ”Nu avem oameni pregătiți. Am riscat să aruncăm 2.000 de oameni în pereții subteranului
Social

CRIMA de la Metrou. Cerere către Gabriela Firea. FOTO

CRIMA de la Metrou. Cerere către Gabriela Firea. FOTO

Crima odioasă de la metroul bucureștean stârnește indignare dar și îngrijorare printre românii, fapt pentru care aceștia cer autorităților să le asigure siguranța în stațiile de metrou.

Pentru ca vocile acestora să fie auzite s-a lansat o petiție on-line prin care se cere Primăriei Capitalei și Metrorex măsuri sporite pentru siguranța călătorilor.

”În urma nenumăratelor cazuri de suicid/accidente din stațiile de metrou ale capitalei și tentativei de omor și omor din stația Dristor dorim următoarele:

Scuturi ANTI-SUICID/ACCIDENTE la metrou + camere de supraveghere performante montate în toate stațiile.

Dacă nu este posibil din cauze financiare montarea scuturilor, atunci montarea unor senzori în dreptul stațiilor pentru a opri curentul și metroul în tunel când detectează mișcare de pe peron în direcția zonei de rulare a trenului.

  • Sunt ca niște vitrine transparente, lungi cât ține peronul, cu uși care se deschid doar când trenul este în stație. Acestea opresc persoanele să ajungă pe zona de rulare a metroului împiedicând tentativele de suicid/omoruri sau accidente.

25396101_377009202723355_8790683978370052004_n.jpg

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.