Ce aliment a fost votat cel mai bun în 2017
Ce aliment a fost votat cel mai bun în 2017
Social

Ce aliment a fost votat cel mai bun în 2017

Ce aliment a fost votat cel mai bun în 2017

Ce aliment a fost votat cel mai bun în 2017 – Magiunul din prune Topoloveni, produs de Sonimpex Topoloveni, a fost desemnat „Produsul alimentar al anului 2017” în cadrul Galei Premiilor „Super-Ferma şi Super-Hrana României” organizată de Grupul Agrointeligenţa şi Mediafax.

Evenimentul a reunit oficialități şi performeri din agricultură care au fost premiaţi pentru contribuţia adusă la dezvoltarea segmentului agroalimentar în anul 2017.

Am fost premiaţi pentru anduranţă, pentru că am crezut şi am promovat principiul consumului de alimente sănătoase, produse de fermieri români, din pământul României “Magiunul rămâne din 1914, şi va rămâne aşa cum sunt românii, cinstiţi, corecţi şi muncitori. Am promovat acest produs din 1914 peste tot în lume, am promovat tradiţia şi cultura românească autentică. Ambiţia noastră şi munca întregului colectiv au făcut ca Magiunul din prune Topoloveni să fie primul produs alimentar românesc recunoscut la nivelul Uniunii Europene cu certificarea Indicaţie Geografică Protejată pentru tradiţionalitate, autenticitate şi unicitate. Timp de 5 ani, între 2011 şi 2016, a fost singurul produs din România cu această recunoaştere a calităţii”, a susţinut dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.