Agresorul care a înjunghiat un angajat al Primăriei a fost reținut. Bărbatul era asistat social
Social

Agresorul care a înjunghiat un angajat al Primăriei a fost reținut. Bărbatul era asistat social

Bărbatul care a înjunghiat, joi, un angajat al Primăriei oraşului Ştefăneşti a fost reţinut pentru 24 de ore, în baza unui mandat emis de poliţiştii din Botoşani, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Maria Carp.

Potrivit sursei citate, pe numele bărbatului de 53 de ani a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

„În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, urmând ca, în funcţie de concluziile medico-legale şi rezultatele activităţilor investigative, să fie propusă soluţie procedurală conform prevederilor legislative în vigoare”, a afirmat Carp.

Un angajat al Primăriei Ştefăneşti din judeţul Botoşani a fost înjunghiat, joi, cu un cuţit, de către un asistat social care se afla în faţa punctului de lucru pe care Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă îl are în oraşul respectiv.

Agresorul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a generat un scandal în sediul AJOFM, iar angajatul Primăriei intervenise pentru aplanarea acestuia. La un moment dat, asistatul social a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în abdomen pe funcţionarul de 47 de ani. Victima a fost stabilizată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.