Ponta îi cere lui Iohannis să desemneze urgent alt premier în locul lui Orban 1
Breaking News Politic Sănătate Ultima Ora

Ponta îi cere lui Iohannis să desemneze urgent alt premier în locul lui Orban

PRO România a decis luni, 24 februarie a.c., să solicite președintelui României, Klaus Iohannis, desemnarea unui alt candidat pentru funcția de prim-ministru. Cererea vine ca urmare a faptului că România este tot mai expusă riscului de infectare cu coronavirus.

”Gata cu lupta pentru puncte politice. Viața românilor este în joc. Nu putem să permitem PNLiștilor să se joace de-a picatul guvernului. Este clar că nu există susținere parlamentară pentru acest Guvern Fake. PRO România nu va participa la acest circ, nimeni nu va da vot de încredere Guvernului Orban II. Cerem președintelui să desemneze urgent un alt candidat pentru această funcție. România are nevoie de un guvern de oameni serioși, de un guvern de profesioniști”, a declarat președintele PRO România, Victor Ponta.

Liderul PRO România a reiterat faptul că România se confruntă cu o criză fără precedent, o urgență medicală cu puternic impact socio-economic. Lipsa unui Executiv care să aibă viziune, competență și sprijin politic agravează situația și poate duce la colaps.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.