Marcel Ciolacu, liderul PSD vrea măsuri mai dure pentru populație după ce Guvernul a restricționat ieșitul din casă 1
Breaking News Politic Sănătate Social Ultima Ora

Marcel Ciolacu, liderul PSD vrea măsuri mai dure pentru populație după ce Guvernul a restricționat ieșitul din casă

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că Guvernul este „depășit” în acest moment și că ar fi adoptat măsuri mai dure de restricționare decât cele anunțat sâmbătă seară de ministrul de interne Marcel Vela.

Marcel Ciolacu susține că restricțiile mai „lejere” au fost determinate de factorul politic.

Liderul PSD spune că „are o reținere” , motiv pentru care el „ar fi fost mai drastic”, având în vedere și ce se întâmplă în Italia.

„E un ordin militar care o să apară în Monitorul Oficial. Am o reținere în ceea ce privește circulația. Cred că a contat și decizia politică, nu numai a specialiștilor. Este o diferență mare între recomandări și interzicerea circulației. Aș fi fost mai drastic, să vedem dacă România funcționează doar pe bază de recomandări, nu pe restricții”, a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă seară, la Digi24.

El acuză influența politicului în detrimentul specialiștilor în luarea măsurilor restrictive.

„Eu aș fi lăsat politicul și aș fi permis ca specialiștii să-și impună punctul de vedere. Sunt convins că dl. Arafat și dl. Despescu și-ar fi dorit ca lucrurile să fie mult mai clare”, a spus liderul PSD.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii