Încă 3 decese de Coronavirus! Numărul total al morților ajunge la 85 1
Breaking News Sănătate Social Ultima Ora

Încă 3 decese de Coronavirus! Numărul total al morților ajunge la 85

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat miercuri trei noi decese înregistrate în România la pacienți confirmați cu noul coronavirus. Este vorba de pacienți cu vârste cuprinse între 45 și 82 de ani, din București și Timiș. Numărul total al deceselor înregistrate în România ajunge la 85.

Potrivit GCS, este vorba de o femeie de 54 ani, din București, care a murit la 45 de minute după ce s-a prezentat la UPU.

„Bolnava a decedat la 45 de minute după prezentare în UPU- SUU București (prezentare în 29.03.2020 ora 23:45 decedat în 30.03.2020 la 0:15). Confirmată cu COVID-19 în 30.03.2020. Bolnava a mai avut internări în SUUB în perioada 03.03-10.03.2020 în Secția de Medicină Internă și în perioada 10-26.03.2020, în Sectia de Chirurgie toracică. Pacienta era cunoscută cu Neoplasm ovarian în stadiu terminal. Conform informațiilor primite de la SUUB în această perioadă pacienta nu a prezentat nicio patologie infecțioasă”, a transmis GCS.

Al doilea deces anunțat miercuri este al unui bărbat de 85 ani, din județul Timiș. Acesta a fost internat în Spitalul Clinic Militar Timișoara în data de 23 martie, iar primul test a ieșit negativ pentru COVID-19 în 25 martie. În cursul nopții de 26 spre 27 martie, starea acestuia s-a deteriorat, a fost transferat in ATI, unde i-au fost recoltate noi probe și a fost confirmat cu noul coronavirus în 27 martie. În aceeași zi, bărbatul a fost transferat în ATI la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase V. Babeș Timișoara. Acesta suferea de diabet zaharat, hipertensiune arterială, fibrilatie atrială paroxistică, insuficiență renală cronică și Alzheimer. Decesul a fost înregistrat marți.

De asemenea, a murit o femeie de 63 ani, din București. Aceasta a fost internată în ATI la INBI Matei Balș în 23 martie, intubată, ventilată. Ea a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus în 24 martie.

Aceasta făcea dializă, și, potrivit GCS, a intrat în contact cu un caz confirmat de COVID-19 la un centru privat de dializă. Ea mai suferea de CIC, HTA, boală renală cronică și hipotiroidism. Decesul a fost înregistrat miercuri.

Conform GCS, numărul total al deceselor înregistrate în România la pacienți confirmați cu COVID-19 ajunge la 85.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii