Anunț de la Guvern. Vicepremierul Raluca Turcan avertizează populația. ”Dacă românii nu înțeleg…”! 1
Ultima Ora Breaking News Politic Sănătate Social

Anunț de la Guvern. Vicepremierul Raluca Turcan avertizează populația. ”Dacă românii nu înțeleg…”!

Vicepremierul Raluca Turcan spune că setul de măsuri luate de Guvern prin Ordonanța Militară sunt menite de a acorda românilor încredere în ei și în cei care iau decizii în aceste momente grele prin care trecem cu toții.

Turcan spune că este un gir dat populației,dar, dacă, românii nu vor respecta recomandările atunci, Guvernul va trece la măsuri mult mai severe.

„Ultimele măsuri anunțate fac parte dintr-un lanț de măsuri pe care guvernul Orban le-a adoptat pentru a proteja sănătatea oamenilor. Evident că măsurile au fost graduale, s-a început cu închiderea școlilor, a traficului aerian. Acum am ajuns la măsurile de conduită internă, a prevenirii lipsei de responsabilitate.

Aceste recomandări practic sunt un început pentru a vedea cum reacționează oamenii. Dacă românii înțeleg din prima că un comportament mai restrictiv înseamnă sănătate pentru societate, atunci este foarte posibil că măsurile să-și atingă efectul din prima etapă.

Dacă românii nu înțeleg și vor da prioritate unor obișnuințe de consum, atunci probabil aceste restricții vor evolua. Nu e vorba de ezitare, e un gir pe care îl acordăm oamenilor, un plus de încredere. Poate românii înțeleg să limiteze interacțiunea socială, să nu se mai îmbrățișeze, să nu mai meargă în locuri aglomerate, să nu mai dea mâna”, a declarat vicepremierul Raluca Turcan,la Europa FM.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.