ALERTĂ. Florin Busuioc ar putea intra astăzi din nou în operație
Sănătate Social Ultima Ora

ALERTĂ. Florin Busuioc ar putea intra astăzi din nou în operație

Medicii au dezvluit noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Busuioc. Îndrăgitul prezentator TV  va mai râmâne internat câteva zile la Institutul pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”, urmând ca astăzi sau mâine să fie supus unei proceduri de montare a unui al doilea stent, potrivit Mediafax.

Florin Busuioc se simte bine, nu mai este dependent de aparate și umblă câțiva pași în salon. Totodată, actorul își amintește perfect ce s-a întâmplat în ziua în care a făcut infarctul.

Florin Busuioc urmează să fie din nou operat

Surse medicale au precizat  pentru Mediafax că vedeta TV va rămâne sub supraveghere și în zilele următoare, luni sau marți fiind posibilă montarea unui al doilea stent.

Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic marţi, 6 noiembrie, în jurul orei 21.30, după un spectacol la Filarmonica din Craiova. Actorul jucase într-o piesă de teatru, iar la finalul spectacolului a spus că nu poate să mai respire. A vrut să meargă afară, să ia o gură de aer, dar nu a reuşit. S-a aşezat pe un scaun şi s-a prăbuşit. Imediat colegii au sunat la 112. Şase apeluri s-au dat, unul după altul.  Medicii de la SMURD au venit la locul incidentului și au reuşit să-l resusciteze.  După ce pacientul a ajuns la Terapie Intensivă la Spitalul Judeţean din Craiova, medicii au stabilit că trebuie de urgenţă operat. Florin Busuioc a fost transferat pe 7 noiembrie cu un elicopter SMURD la  Spitalul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare ”Prof. Dr. C.C. Iliescu”, din Fundeni. 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.