Viaţa după infarct: Busu renunţă la teatru, la ştirile de dimineaţă şi la proiectul culinar!
Sănătate Social Ultima Ora

Actorul Florin Busuioc, internat în starea gravă la Craiova. Nu a avut cine să-l opereze

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un stop cardio-respirator în timpul unui spectacol, în Craiova! Busu a fost dus de urgență la spital, iar alături de el sunt acum și actorii alături de care juca. Starea actorului este gravă. După primul stop cardiac, în urma căruia a fost resuscitat, actorul a mai suferit alte două.

Acesta se afla în sala Filarmonicii Oltenia din Craiova, unde juca în cadrul spectacolului Central Park. Busu a început să se simtă rău în timpul spetacolului. A fost chemată o ambulanță SMURD, iar acestuia i s-a acordat îngrijiri la fața locului.

Ulterior, Florin Busuioc a fost traportat de la unitatea primiri urgență a Spitalului Județean din Craiova. Medicii au încercat chiar să-l transfere la București, însă acest lucru nu a fost posibil.

Florin Busuioc făcea parte din distribuția spectacolului Central Park, care se juca pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova.

Conform unei surse, Florin Busuioc a fost supus unei intervenții chirurgicale în această noapte de un alt medic, pentru că șeful clinicii de cardiologie n-ar fi putut fi contactat pentru a efectua intervenția chirurgicală.

„Este deja în sala de intervenții. Momentan trebuie stabilizat. Este în operație. Nu va putea fi transportat, acum sunt cele mai importante momente, în care trebuie stabilizat. Abia ulterior se va lua o decizie în acest sens. Nu se pune problema trimiterii unor medici de la București la Craiova. Din cauza ceții oricum nu poate zbura nimic acum”, a declarat Raed Arafat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.