Zi grea pentru Liviu Dragnea. Audieri în Dosarul ”Belina”. Fostul șef al PSD riscă să nu mai iasă din Pușcărie 1
Breaking News Economic Justiție Politic Ultima Ora

Zi grea pentru Liviu Dragnea. Audieri în Dosarul ”Belina”. Fostul șef al PSD riscă să nu mai iasă din Pușcărie

Liviu Dragnea are mari emoții după gratii,la închisoarea Rahova, întrucât, pe 28 ianuarie 2020, a fost programată audierea mai multor angajați de firma Tel Drum să păzească insula Belina.

În rechizitoriul procurorilor, personajul ”cheie” este Liviu Dragnea, procurorii precizând că liderul PSD se comporta ca adevăratul posesor al insulei Belina.

Până acum au dat declarații mai mulți angajați din diverse instituții publice, implicați în procedura de adoptare a hotărârii de guvern prin care insula Belina și brațul Pavel, situate în albia minoră a Dunării, proprietate a statului, au trecut din administrarea Ministerului Mediului – prin Apele Române, în administrarea CJ Teleorman și apoi la celebra firmă TelDrum.

Și Adrian Gâdea, fostul șef al CJ Teleorman, a fost audiat. “Nu știu”, “Nu cunosc”, “nu am auzit”, “am citit despre asta în rechizitoriu” au fost cuvintele pe care le-a rostit acesta la termenul trecut.

Gâdea a stat aproape 5 ore în fața judecătorului Bogdan Alexandru Dari de la Tribunalul București, magistratul care va soluționa dosarul Belina.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.