Exploziv. Cine face trafic de persoane în Oltenia. Clanurile mafiote sunt pe cale să dezmembreze România 1
Politic Ultima Ora

Exploziv. Cine face trafic de persoane în Oltenia. Clanurile mafiote sunt pe cale să dezmembreze România

Există o informație certă conform căreia cele două fete dispărute în Cracal nu ar fi moarte. Familiile lor au fost sunate de persoane necunoscute care au spus că fetele sunt în străinătate. Cine să le fi dus și în ce scop?

Exploziv. Cine face trafic de persoane în Oltenia. Clanurile mafiote sunt pe cale să dezmembreze România 2

La data de 25.07.2019, procurorii D.I.I.C.O.T. –Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul D.C.C.O. – Serviciul de Combatere a Grupurilor de Criminalitate Organizată și Serviciul Antidrog, B.C.C.O. – Craiova  au  efectuat un număr de 14 percheziții domiciliare pe raza municipiilor Craiova și București, precum și în localitățile Salcia și Argetoaia din județul Dolj.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2012, a fost constituit un grup infracțional organizat, format din cetăţeni români și mexicani, care a acționat pe teritoriul României, Mexicului, S.U.A. precum și a altor state, în ceea ce privește comiterea de fraude prin sisteme informatice şi mijloace de plată electronice (clonare de carduri), trafic de migranți pe ruta România – Mexic – SUA şi spălare a banilor.

De asemenea, se știe că patru clanuri din Craiova au trecut peste granița SUA mii de români.Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, împreună cu FBI, au documentat cazuri în care oamenii sunt puși să cerșească, să fure și să se prostitueze ca să achite datoria față de traficanți.Există ipoteza conform căreia în acestaă plasă a mafioților Craioveni au căzut și cele două fete presupus ucise în Caracal.

Această mafia este, în fapt, nucleul dur a ceea ce ar fi trebuit să devină ”Țara țiganilor”, un proiect de dezmembrare a României gândit în tumultoșii ani 1980 și 1990, după căderea blocului comunist.

Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armata Mircea Chelaru a anunțat o conferință de presă ad-hoc, seară târziu. El a declarat, spre uluirea asistenței structuri de tip mafiot încearcă  destabilizeze România și  enclavizeze sudul Olteniei. Adică să constituie o veritabilă ”Republica a Olteniei”.

Exploziv. Cine face trafic de persoane în Oltenia. Clanurile mafiote sunt pe cale să dezmembreze România 3 Exploziv. Cine face trafic de persoane în Oltenia. Clanurile mafiote sunt pe cale să dezmembreze România 4

Generalul nu a dat alte amănunteLa câteva ore, în replică, a venit răspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Mureșancare a spus  ‘se poate vorbi de elemente de crimă organizată, generate de nivelul scăzut de trăi, de sărăcie. Este vorba despre recuperatori, traficanți de droguri și cei implicați în fenomenul prostituțieiDacă nu ținem sub control fenomenul, în timp, e posibil  devină un pericol.’

două zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru și-a dat demisia din funcția de șef al Marelui Stat Major al Armatei. Despre ce era vorba?În 1992, William B. Wood, geograf șef al Departamentului de Stat american (acum ambasador SUA în Afganistan), dădea publicității o harta cu noile granițe ale statelor Europei, granițe care ar fi trebuit modificate în virtutea intereselor strategice de după căderea blocului comunist. Adică efectele marilor schimbări politice din anul 1989…

Pe scurt, se preconiza Scoția devine independența; o parte a Irlandei de Nord se unește cu Republica Irlanda; Bretania se desprinde de FranțaȚară Bascilor și Catalunia se desprind de Spania; Italia se divide în zona de nord și zona de sud; Belgia se divide în Flandra și Wallonia; Cehoslovacia se rupe în două; Kaliningrad va fi o zona autonomă în cadrul Rusiei; Crimeea revine Rusiei; Italia se rupe în două; Kosovo se alipește Albaniei; Transilvania devine parte a Ungariei; actualele județe Dolj, Caraș-Severin și Timiș se desprind de România și devin o țară a țiganilorpartea vestică a Basarabiei revine României; partea estică a Basarabiei, inclusiv Transnistria, devine zona autonomă ‘Dniester’ în cadrul Ucrainei. Publicația franceză ‘Levenement de Jeudi’ arată harta mai sus  menționată în octombrie 1992. Peste România de sud-vest scrie ”Țigani”.

Unele schimbări, menționate de hartă, s-au întâmpălat deja.

Mai țineți minte că întreaga planetă s-a oripilat când Puțin a ocupat Crimeea? Dar nimeni nu a făcut nimic, pentru că acel teritoriu fusese cedat deja Rusiei – conform hărții din 1992!

Secretele marilor schimbări din 1989: ȚARA ȚIGANILOR DIN ROMÂNIA

 

”Da, este adevăratla vremea respectivă (octombrie 2000) aveam informații precise despre enclavizarea sudului Olteniei, și nu numai, de comunități compacte de romi, cu implicarea unor structuri de tip mafiot. Pe vreme de pace, rolul armatei e acela de a produce starea de descurajare a unor potențiali agresori.

Tocmai în acest sens am convocat acea conferință de presă, pentru a descuraja, pentru a atrage atenția acelor structuri  se știe despre ele și  există modalități de anihilare a lor. Demisia mea a fost legată de acea declarație. Regret  am avut dreptate. Fenomenul enclavizarii e real. Oltenia urmă  se desprindă oficial de România în decembrie 2000, iar Strehaia urmă  devină capitală enclavei. Nu s-a renunțat la acest plan.

În România s-au făcut și se fac greșeli politice ce intră în categoria erorilor istorice caretare  tem, nu se vor putea spală decât cu sânge”, a declarat generalul Mircea Chelaru.

În fine, această mafie se dovedește a fi foarte bine organizată, lucru dovedit de faptul că au ajuns să pericliteze securitatea Statelor Unite.

În acestă lumină, este posibil ca cele două fete presupus ucise în Caracal să fi fost răpite pentru a fi duse peste hotare în calitate de, cu toată părerea de rău, dame de consum.

Mai mult: nu este întâmplător faptul că săptămâna aceasta două clanuri mafiote s-au bătut în Piața Constituției în contextul unei reglări de conturi. Zona se află lângă Parlament, Serviciul Român de Informații și Ministerul Justiției. În acea încăierare a murit un om. Corupția a vidat autoritatea statului român… Urmează dezmembrarea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.