Principele Nicolae și soția sa, Alina Binder, primele declarații după nuntă. Unde vor face luna de miere.
Politic Social Ultima Ora

VIDEO. Principele Nicolae și mireasa sa, Alina Binder, au ajuns la cazinoul din Sinaia

S-a încheiat sluja de cununie a principelui Nicolae cu Alina Binder, care a avut loc la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. Miriri, însoțiți de nași și de Junii Brașovului, s-au îndreptat către cazinoul din localitate unde va avea loc petrecerea de nuntă.

Din biserică, primii au ieșit domnișoarele și cavalerii de onoare, care s-au așezat pe scările lăcașului de cult, pentru a-i aștepta pe miri. Principele Nicolae și Alina Binder au avut șase perechi de cavaleri și domnișoare de onoare.

Susținătorii familiei regale le-au cântat „La Mulți Ani!’ celor doi, la ieșirea din biserică, lucru care i-a emoționat pe mirii princiari. Cei doi i-au aplaudat pe cei care le-au cântat și s-au sărutat apoi în fața bisericii, unde au făcut numeroase fotografii.

Apoi, mirii au plecat în caleașcă de la biserică, către Cazinoul Sinaia, în uralele celor prezenți, care s-au înghesuit să le facă fotografii și să-i filmeze.

Principele Nicolae s-a căsătorit cu Alina Binder. Ceremonia religioasă s-a încheiat, iar mirii se îndreaptă spre Cazinoul din Sinaia, unde va avea loc recepția –> https://goo.gl/spm2GE

Publicată de Libertatea.ro pe Duminică, 30 septembrie 2018

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.