”Extratereștrilor” anti-PSD le place agricultura românească: au recidivat cu ”VĂ VEDEM”
Politic Social Ultima Ora

VIDEO. ”Extratereștrilor” anti-PSD le place agricultura românească: au recidivat cu ”VĂ VEDEM”

Sorin Bobiş şi Alexandre Lacaille, clujenii care au devenit cunoscuţi în întreaga ţară pentru mesajul uriaş la propriu pe care l-au transmis PSD zilele trecute, au recidivat: în aceeaşi comună, Sâmboleni, ei au „desenat” pe câmp un avertisment pentru partidul aflat la guvernare.
Cei doi clujeni care s-au gândit să transmită un mesaj PSD care să se vadă din avion nu s-au lăsat intimidaţi de cererile Poliţiei de a şterge  „opera”. Chiar dacă mâine se vor duce la sediul Poliţiei Apahida pentru a da declaraţii, Sorin Bobiş şi Alexandre Lacaille, ajutaţi de mai mulţi prieteni au un nou mesaj pentru politicieni: „VĂ VEDEM” scris cu litere uriaşe pe un câmp din Sâmboleni, localitate aflată la circa 50 de kilometri de Cluj-Napoca.  „Am incheiat ziua de astazi la Samboleni, alaturi de oameni dragi si minunati!!!Miine la ora 19** ne vedem la Prefectura Mures!!!!!”, a scris, sâmbătă, pe Facebook Sorin Bobiş.  Bobiş însoţit de mai mulţi clujeni au făcut, cu ocazia ralizării mesajului anti-PSD, lşi un protest faţă de politicienii aflaţi la guvernare.

TEASER Doi prieteni, un român și un francez și-au arat câmpul cu un mesaj pentru PSD care a devenit viral

Povestea a “doi țărani”, un francez și un român, care și-au arat câmpul cu un mesaj pentru PSD, sâmbătă, pe NCN și în "Ziar de Cluj".

Publicată de NCN TV Cluj pe Vineri, 20 iulie 2018

Publicată de Hang Ana Lucia pe Sâmbătă, 21 iulie 2018

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.