VIDEO. Doi protestatari au fost ARESTAȚI fără explicații până dimineața
Politic Social Ultima Ora

VIDEO. Doi protestatari au fost ARESTAȚI fără explicații până dimineața

Cristian Mihai Dide și Tudor Cârstoiu, doi protestatari, au fost ridicați de Jandarmeria Română, la protest, în miez de noapte, în jurul orei 01:50. Ei sunt încă reținuți fără explicații.

Câteva sute de persoane s-au întors în Piaţa Victoriei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce participanţii la protest au fost dispersaţi de jandarmi cu tunuri de apă şi gaze lacrimogene.

Jandarmii au format un dispozitiv în jurul Pieţei Victoria, iar protestatarii rămaşi s-au adunat la intrările pe principalele bulevarde. Oamenii spun că nu vor să părăsească piaţa şi că nu sunt violenţi, acuzând intervenţia în forţă a jandarmilor.

În jurul Piaţa Victoriei şi în jurul acesteia se află în continuare importante forţe de ordine, inclusiv jandarmi călare.

Cristian Mihai Dide și Tudor Cârstoiu, doi protestatari, au fost ridicați de Jandarmeria Română, la protest, în miez de noapte, în jurul orei 01:50.

Cristian Mihai Dide a transmis un mesaj de la secție: „Sunt reținut la secția 1, se încearcă găsirea unei infracțiuni, prin care să ne confiște goarnele și laserul, pe modelul ”MUIE PSD”.

Conform unui video live publicat de Tudor Cârstoiu, Cristian Mihai Dide este acuzat că ar fi instigat la violență. Motivul reținerii lui Tudor Cârstoiu nu se cunoaște.

Publicată de Tudor Cârstoiu pe Vineri, 10 august 2018

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.