Victor Ponta: 'Dragnea mafiotul este așa nervos pentru că vede ca i se strânge lațul. Se poartă ca Hitler în buncăr' 1
Politic Ultima Ora

Victor Ponta: ‘Dragnea mafiotul este așa nervos pentru că vede ca i se strânge lațul. Se poartă ca Hitler în buncăr’

Liderul Pro România, Victor Ponta, ieșire explozivă la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea, după ce ieri, social democratul a declarat, la Reșița, că formațiunea condusă de Ponta este una plină de securiști, care i-ar fi terorizat familia.

„Este un moment al adevarului : Dragnea si gasca lui de mafioti nu se mai ascund si nu mai au teama – anunta ca “se ocupa el de noi” / ieri noi am fost pe strada alaturi de oameni – el a mers cativa pasi la Resita si a vazut catusele / frica l-a facut sa spuna in sfiarsit adevarul ; iar noi ii aducem aminte Mafiotului intelepciunea romaneasca “de ce iti e frica nu scapi” !

Dragnea mafiotul este asa nervos pentru ca vede ca i se strange latul / are doua cosmaruri care il fac sa se comporte ca Hitler in bunker:

  1. Sentinta de condamnare penala de la ICCJ care trebuie sa vina in Aprilie – Mai ( daca nu da niste ordonante care sa il scape)
  2. Sentinta de condamnare politica la Alegerile Europarlamentare din 26 Mai cand trebuie sa arate care este scorul lui politic ( dupa ce in Decembrie 2016 a luat 46% cu Ponta, Tudose, Firea, Grindeanu, Neacsu, Banicioiu, Chirica, Tutuianu, Stanescu si multi altii pe care i-a “injunghiat” pe la spate ) !

PRO Romania va duce acesta batalie contra lui Dragnea pana la sfarsit / PRO Romania va scapa tara de Dragnea si gasca lui de hoti si analfabeti / de PRO Romania ii este frica lui Dragnea pentru ca reprezinta singura alternativa politica de centru stanga / doar PRO Romania are echipa de oameni suficient de competenti si experimentati capabili sa arate hotiile si prostiile guvernarii Dragnea – Dancila / PRO Romania incepe sa devina speranta oamenilor ca stabilitatea, seriozitatea si bunul simt pot sa se intoarca la Guvernare !

Azi la ora 12 vom avea o declaratie ampla la sediul central al PRO Romania pe toate aceste teme – daca nu ne puteti vedea la televizor va astepta live pe acest cont de Facebook!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.