Tudor Chirilă despre REALIZĂRILE guvernamentale: „PSD-ul a mai dat o lege cu dedicație pentru MAFIE" 1
Tudor Chirilă
Politic Justiție Social Ultima Ora

Tudor Chirilă despre REALIZĂRILE guvernamentale: „PSD-ul a mai dat o lege cu dedicație pentru MAFIE”

Tudor Chirilă a transmis un mesaj prin care vorbește despre o lege pe care Parlamentul a votat-o și aprobat-o ieri. Este vorba despre inițiativa PSD de abrogare a unui articol. 

„PSD-ul care se bate în piept că România, că tradiția, că identitatea națională, că patriotismul, că Europa, a mai dat o lege cu dedicație pentru mafia imobiliară. Parlamentul a votat si aprobat inițiativa PSD de abrogare a articolulul 24/1/a) care zice așa: Constituie infracțiuni următoarele fapte: a) executarea, fără autorizație de construire sau de desființare, ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, a lucrărilor prevăzute la art. 3 lit. b); Iar art 3/b) zice așa: lucrări de construire, reconstruire, extindere, reparare, consolidare, protejare, restaurare, conservare, precum și orice alte lucrări, indiferent de valoarea lor, care urmează să fie efectuate la construcții reprezentând monumente istorice, inclusiv la cele din zonele lor de protecție, stabilite potrivit legii;

Deci ideea e că dacă ești proprietar de monument istoric nu mai ești amenințat cu pușcăria dacă îl modifici, ci doar cu amendă. Da hai să vedem care e amenda: păi maxim 100.000 de lei. Adică poți să faci ce vrea mușchii tăi la conacul Brătienilor care e o pagină de istorie a României și dai și tu 20000 de euro la stat. Dai jos niște coloane sau niște capiteluri, tragi niște termopane și e ok.

Voturi pentru 184, voturi contra 22, abțineri 4. Hai să avem sărbători fericite că țară nu mai avem”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.