Guvernul se îmbracă în albastru în semn de solidaritate față de persoanele cu tulburări de autism
Politic Social Ultima Ora

Toni Greblă a dat jos TRICOLORUL de pe Palatul Victoria cu o zi înainte de Centenar. Îi este frică de el

Guvernul a decis ca steagul de pe Palatul Victoria să fie dat jos, nefiind ancorat corespunzător. Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, a spus pentru MEDIAFAX că este o măsură de precauție,făcând acest lucru în urma avertizărilor meteorologice, la recomandarea specialiștilor în construcții.

Steagul de mari dimensiuni amplasat pe fațada Palatului Victoria a fost dat jos cu o zi înainte de Ziua Centenarului.

”S-a făcut urmare a avertizărilor meteo de alatăieri (miercuri – n.r.) și a faptului că cei de la ne-au zis că el nu este o chestiune fixă, cu autorizații pentru orice timp și anotimp, cum sunt reclamele pe blocuri. E o măsură de precauție care e mai bine să o fi luat, decât să se fi produs un eveniment, că s-ar desprinde și altceva când e luat de vânt. Am început să ne ferim. Paza bună trece primejdia rea”, a declarat pentru MEDIAFAX secretarul general al Guvernului, Toni Greblă.

Pe fațada Palatului Victoria, sediul Guvernului, era amplasat un steag de mari dimensiuni, amplasat în iunie, de Ziua Tricolorului. Încă din timpul guvernării Ponta se obișnuia ca pe fațada Palatului Victoria să fie amplasat tricolorul României.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.