Mihai Tudose îl Îngroapă pe Ponta. Dezvăluirea care-i Termină cariera politică fostului șef al PSD
Mihai Tudose îl Îngroapă pe Ponta. Dezvăluirea care-i Termină cariera politică fostului șef al PSD
Politic Ultima Ora

ȘOC pentru Ponta. Curg Demisiile din partid. Mihai Tudose îi dă decisiva. FOTO

Liderul Pro România Victor Ponta plătește cu vârf și îndesat gafele politice făcute precum și aroganța  de care dă dovadă pe zi ce trece.

După demisia lui Mihai Tudose, Ponta ar putea pierde și alți colegi chiar din Parlamentul României. Surse apropiate actualului europarlamentar declară pentru NewsTeam.ro că unul dintre liderii de marcă ai Pro România, senatorul Adrian Țuțuianu ar fi unul dintre cei care vor părăsi în curând partidul lui Ponta.

Aceleași surse spun că și fostul secretar general al PSD Marian Neacșu ar face pasul din nou spre PSD. Alături de Neacșu ar mai putea pleca și câțiva parlamentari care sunt nemulțumiți de faptul că Ponta a refuzat să susțină Guvernul Orban.

”Primarii ne cer să le aducem bani. Noi, nefiind la guvernare nu avem cum. Cei de la PMP au fost deștepți. Au susținut guvernul și acum vor putea să își ajute oamenii din teritoriu.

Când mergem în circumscripții oamenii ne întreabă despre fonduri. Ponta a greștit că a ținut să fie el mai presus decât ceilalți.  Nu se procedează așa. Nu dai jos un guvern și după aceea spui că tu ești împotriva noii puteri.

Asta nu este strategie politică. Este diletantism”, declară pentru Newsteam.ro unul dintre deputații supărați pe Ponta.

Adrian Țuțuianu, atac incendiar la adresa PSD. Ce discuții a avut cu reprezentanții penitenciarelor

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.