ȘOC. Ministerul Transporturilor SE ÎNCHIDE, de joi. A spus-o chiar Dragnea
Politic Ultima Ora

ȘOC. Ministerul Transporturilor SE ÎNCHIDE, de joi. A spus-o chiar Dragnea

Liviu Draganea a spus miercuri că Ministerul Transporturilor intră în blocaj total, de joi. Asta pentru că nu are ministru și nu are cine să semneze documentele. 

Motivul invocat de Dragnea: Ministerul Transporturilor va fi blocat pentru că încetează mandatul ministrului Lucian Şova şi nu se mai poate nimi un interimar, pe post, în urma refuzului preşedintelui Klaus Iohannis de a numi un nou ministru, în persoana lui Mircea Drăghici.

Conform Legii, după 15 zile fostul ministru trebuie să plece. Între timp, trebuia numit noul ministru, dar acest lucur nu s-a întâmplat. De mâine, nu va mai exista ministru la Transporturi, nu va putea să fie delegat la semnătură niciunul dintre secretarii de stat, pentru că, în momentul în care încetează mandatul ministrului, automat toate delegările încetează de drept. Deci, mâine ministerul Transporturilor va fi blocat.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu va numi noile propuneri de miniştri, Lia Olguţa Vasilescu, la Dezvoltare Regională şi Mircea Drăghici, la Transporturi, până după serbătorile legate de Ziua Naţională a României.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.