ȘOC ÎN PNL! Deputatul liberal care a promis funcții pentru menținerea lui Cîțu premier, urmărit de procurorii DNA! FOTO 7
Exclusiv Politic Ultima Ora

ȘOC ÎN PNL! Deputatul liberal care a promis funcții pentru menținerea lui Cîțu premier, urmărit de procurorii DNA! FOTO

Deputatul liberal Cosmin Şandru este urmărit penal de DNA pentru că ar fi promis funcţii pentru apropiaţii altui parlamentar, dacă nu se prezintă la votul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

DNA anunţă, joi, că procurorii au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de suspecţii:

  •  ŞANDRU COSMIN, deputat în Parlamentul României şi

  • BITEA NICOLAE-FLORIN, director general al Societăţii de Transport Public Timişoara,

în sarcina cărora s-a reţinut comiterea infracţiunii de dare de mită

”La data de 01 octombrie 2021, în contextul în care urma să fie dezbătută şi supusă la vot moţiunea de cenzură iniţiată pentru retragerea încrederii acordate Guvernului României, suspecţii Şandru Cosmin şi Bitea Nicolae-Florin i-ar fi promis unei persoane, deputat în Parlamentul României, numirea unor apropiaţi în posturi de conducere a unor instituţii publice”, a transmis, joi, DNA, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a explicat că, pentru a beneficia de această ”favoare”, persoanei respective i s-a cerut să absenteze de la şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, din data de 05 octombrie 2021, în care urma să fie dezbătută şi supusă la vot moţiunea menţionată mai sus.

”Suspecţilor Şandru Cosmin şi Bitea Nicolae-Florin li s-a adus la cunoştinţă calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.

Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a mai transmis DNA.

ȘOC ÎN PNL! Deputatul liberal care a promis funcții pentru menținerea lui Cîțu premier, urmărit de procurorii DNA! FOTO 8

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii