E FOAME DE BANI! Guvernul ÎMPRUMUTĂ sume uriașe la DOBÂNZI din ce în ce mai MARI
Politic Economic Justiție Social Ultima Ora

ȘOC: Guvernul Dăncilă RADE, pe șestache, 56 de hectare de PĂDURE ca să dea ZĂCĂMINTELE DE AUR canadienilor

Guvernul Dăncilă se pregătește să ia o decizie care va revolta foarte mulți români, mai ales în contextul în care au fost nenumărate scandaluri pe această temă.

Guvernul se pregăteşte să aprobe defrişarea a peste 53 de hectare de pădure pentru proiectul minier aurifer Certej al canadienilor de la Eldorado Gold, scrie profit.ro.

Guvernul se pregăteşte să aprobe scoaterea definitivă din fondul forestier naţional a unei suprafeţe totale de peste 56 de hectare de pădure din cadrul ocolului silvic Simeria, Hunedoara, din care mai mult de 53 ha vor fi defrişate, în vederea realizării obiectivului „Exploatarea minereurilor auro-argintifere din perimetrul Certej” din apropierea Roşiei Montană, aflat în concesiunea societăţii Deva Gold SA, controlată de canadienii de la Eldorado Gold cu 80% din acţiuni, restul capitalului fiind în posesia companiei româneşti de stat Minvest Deva.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii