ȘOC! George Simion ATACAT la Iași de Ziua Unirii. A fost stropit pe față cu cerneală. FOTO-VIDEO 5
Politic Ultima Ora

ȘOC! George Simion ATACAT la Iași de Ziua Unirii. A fost stropit pe față cu cerneală. FOTO-VIDEO

Copreşedintele AUR, George Simion, a fost stropit cu cerneală, luni, la Iaşi, în timpul manifestaţiei pe care partidul a organizat-o în centrul oraşului cu prilejul Zilei Unirii.

Incidentul s-a petrecut în Piaţa Unirii, unde un tânăr s-a apropiat de George Simion, în timp ce acestea discuta cu oamenii, şi l-a stropit cu cerneală, conform news.ro.

Tânărul a fost scos rapid de forţele de ordine din mulţime şi urmează să fie audiat de poliţişti. El a fost îmbrâncit de reprezentanţii AUR.

În Piaţa Unirii s-au adunat luni peste 1.000 de oameni, atât membri şi simpatizanţi AUR, cât şi contestatari ai acestui partid, membri ai unor asociaţii civice ieşene. Aceştia din urmă aveau pancarte pe care se putea citi

“AUR şi Şoşoacă nu reprezintă Iaşul“,“AUR şi Simion, patrioţi de carton“ şi “Moldova spune nu extremismului“.

Reprezentanţii AUR au dansat Hora Unirii în Piaţa Unirii, dar atmosfera în centrul oraşului a fost tensionată, existând discuţii aprinse între simpatizanţii AUR şi contestatarii acestui partid.

Și fostul președinte al României, Emil Constantinescu a fost stropit cu cerneală la Timișoara de către un membru PRM, Emil Isaia, în anul 2000.

ȘOC! George Simion ATACAT la Iași de Ziua Unirii. A fost stropit pe față cu cerneală. FOTO-VIDEO 6

ȘOC! George Simion ATACAT la Iași de Ziua Unirii. A fost stropit pe față cu cerneală. FOTO-VIDEO 7

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.