"Șobolaniada" la Consiliul Antidiscrimnare. Dragnea are peste zece reclamații! 1
Politic Ultima Ora

„Șobolaniada” la Consiliul Antidiscrimnare. Dragnea are peste zece reclamații!

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost reclamat de peste zece români la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru expresia „șobolani” folosită cu trimitere la protestatari.

Președintele Consiliului, Asztalos Csaba, a declarat pentru NewsTeam.ro că au fost depuse mai mult de zece plângeri împotriva liderului PSD, dar că acestea nu pot fi luate în calcul nefiind semnate. „Sunt plângeri trimise pe mail fără semnătură, pe care noi, potrivit legii, nu le putem lua în considerare. Ele pot fi făcute de diferite persoane în numele altcuiva. Am avut cazuri când am chemat la audieri persoane care formulaseră reclamații și când au venit ne-au spus că nu au făcut nicio plângere, că altcineva a trimis în numlele lor”, a spus Asztalos.

Iată ce a declarat Liviu Dragnea:

„Ăştia s-au organizat în felul ăsta, puși de cine îi finanțează. Până la urmă va ieși adevărul la iveală, cine îi plătește, de ce îi plătește. Trebuie să mai fac o precizare: a fost un miting organizat legal. Ei de fapt acționează pentru a susține un stat polițienesc, un sistem de poliție politică. Nu mi-a fost teamă de provocări. Știam că se organizează, dar știam că sunt puțini. Toți cei care am decis și participat la organizarea mitingului am avut o responsabilitate uriașă. Sunt mândru că nu au răspuns la provocări. Aseară, am plecat de la scenă la mașină. Am stat de vorbă cu presa, și erau patru șobolani care puneau tot felul de întrebări. Cu mine mai erau vreo 30-40 de oameni participanți la miting, încărcați cu adrenalină, puteau fi nervoși.”

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.