Mesajul „La naiba, PSD” a fost scris pe nisip, sâmbătă, pe insula formată pe Dunăre, în dreptul orașului Galați, din cauza secetei.
Politic Social Ultima Ora

SENZAȚIONAL. Seceta este împotriva lui Dragnea: Pe insula de nisip din mijlocul Dunării a apărut ”La naiba PSD”

Mesajul „La naiba, PSD” a fost scris pe nisip, sâmbătă, pe insula formată pe Dunăre, în dreptul orașului Galați, din cauza secetei. Este vorba despre un text care se întinde pe o lungime de 100 de metri, unde fiecare literă are 10 metri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Gălățenii care au trecut, sâmbătă, pe faleza Dunării au constatat că pe insula formată în mijlocul fluviului, în dreptul orașului Galați, scrie cu litere uriașe „La naiba, PSD”.

Mesajul poate fi văzut din avion, de pe vapoarele care trec pe fluviu, dar și de pe cele două maluri, cel gălățean și cel tulcean.

Mesajul a fost realizat de șapte persoane care timp de câteva ore au săpat în nisipul din care este formată insula de pe Dunăre.

Textul se întinde pe o lungime de 100 de metri, iar fiecare literă are înălțimea de 10 metri.

La final, cei care au participat la realizarea mesajului au filmat insula cu o dronă, astfel încât imaginile să fie transferate și postate pe facebook.

Mesajul anti PSD va rămâne pe insula până când apa va acoperi literele de mari dimensiuni.

Mesaje anti-PSD au mai apărut într-un lan de grâu, pe un banner purtat la mare înălțime de un parașutist, în galeriile de fotbal și pe pe un deal din Cluj.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.